Om du ska marknadsföra din handelsgård är skrivande och storytelling en viktig del i det. Oavsett om du ska skriva online eller på annat sätt är berättandet en nyckelfaktor. Att skriva brev eller email till kunder och partners är också en del av detta, och här finns det utmärkt stöd att få via den spännande tjänsten Cowrite.

Skräddarsy tjänsten för dig

https://cowrite.com/sv/ finns den smarta tjänsten som hjälper dig att skriva allt ifrån målgruppsanpassade formuleringar till CV, mailar och brev. Https://cowrite.com/sv/ grundades för åtta år sedan utifrån människors och företags behov att formulera sig väl. Det är en innovativ online tjänst som Cowrite själva kallar “augmented writing”, en slags automatiserad kreativitet. Tjänsten tar mallar till en ny nivå, du kan till och med välja vilken språklig ton du vill ha. Och text betyder mycket – branscher som arbetar med https://cowrite.com/sv/ får mätbara resultat och ett betydligt bättre gehör från målgruppen. Detsamma gäller om du ska skriva ditt CV.

Cowrites teknologi med algoritmer

Det har aldrig varit lättare för vem som helst att använda “augmented writing”. Ett välskrivet brev ökar definitivt dina möjligheter oavsett om du är privatperson eller företag. Du väljer en mall för ditt ändamål och svarar på frågor. På https://cowrite.com/sv/ finns avancerade algoritmer som integrerar dina svar i den valda mallen på ett naturligt sätt. Cowrites databas har mängder av texter som alla är skrivna av professionella skribenter och som ständigt fylls på, detta gör att ditt brev håller hög kvalitet.

Support funktion på Cowrites hemsida

Https://cowrite.com/sv/ är enkel och tydlig. Det finns tips och goda råd om du exempelvis ska skriva din CV. Eftersom du använder dig av en algoritm när du skriver går det ganska snabbt. På cirka 10 minuter är ett brev färdigt och du slipper känna dig pressad över hur du ska formulera. All text kommer ut i professionellt utförande, baserat på svaren på dina frågor. Det mest fantastiska med tjänsten är att du också får hjälp med intressanta inledningar. Dessa är oerhört viktiga om man ska vara intresserad av att fortsätta läsa. Både inledningar och avslutningar får du hjälp med.

Du kan dessutom prova tjänsten kostnadsfritt!

galore